Takže nejdřív info - to, že se s tebou nedohaduju na zvukarina.cz neznamená, že se s tebou budu dohadovat tady
***cut***
Ešte jedno krivé slovo alebo iné ohováranie a podávam na teba automaticky trestné oznámenie vo veci ohovárania a poškodzovania dobrého mena firmy alebo osoby. Uvidíme ako budeš potom zo seba robiť chrobáka truhlíka ... Dobre ti radím, spamätaj sa - toto nieje vyhrážanie - to myslím smrteľne vážne !
***cut***
Udělej to prosím, nevyhrožuj - UDÄšLEJ TO. Brouka Pytlíka opravdu dělat nebudu
Jen ti vyjasním definici pomluvy (ohovárania) - "Pomluva je něco co se nezakládá na pravdě"
***cut***
---- keď som videl spriaznenosť s LW tak mi to krásne došlo.----
***cut***
Fakt je, že majitele LASERWORLD CZ znám, znám i jeho názor na výrobky LASERWORLD., přispívá i na provoz tohoto fóra. V žádném případě to ale neznamená, že když bych třeba při měření výkonu narazil na nějaké podivnosti, že to nemůžu zveřejnit. Nepodléháme (já ani fórum) žádné jeho cenzuře.
ALe i obráceně, to že když měl někdo někde s LW AG problém ještě neznamená, že nemůžu napsat, že jsem u 4 ks CS 400G V2 které se mi dostaly do dílny (nebyly zapůjčené z LW, ale dovezl je člověk který si je koupil) NEnaměřil výkon pod 415mW (přesto, že mají v tech specifikaci max 400mW).
Takže k LW CZ mohu jen zopakovat svou výzvu
MÁTE nebo MÄšL jste někdo nějaký PROBLÉM s LASERWORLD CZ? Nějakou nepravost, problém se zárukou, opravou. Prodali vám něco nefunkčního nebo vás nějak ošulili.
NEBOJTE SE - NAPIŠTE TO SEM - klidně na to můžeme udělat extra kategorii.
Ale osobně pochybuju, že někdo takový je nebo bude.
Bye A.