** cut **
Laser dorazil behem deseti dnu a vse vypadalo v poradku. Vyndal jsem z nej optiku ktera dela kriz.
Po vyndani laser sviti jako klasicke ukazovatko.
** cut **
Pri prvnim zkouseni jsem byl dokonce prekvapenej, ze laser na svuj 50ti mw vykon udelal diru do cerne lepici pasky.
** cut **
Potreboval bych poradit, co se mohlo s laserem stat, protoze s prodejcem samozrejme neni zadna rozumna domluva a mele si fut to samy.Ze jsou lasery zkousene a at pouzivam spravne napajeni.
** cut **
Ještě jsem juknul na ten eBay odkaz:
prodejce tu píše
Quality - All items are 100% new & never used.
sometimes we may open the package to double check their quality before shipping.
Takže on testuje jen občas něco, ne všechno - to by hrálo pro tebe.Warranty - Electronic/Optical parts are fragile but for all items we would offer
3 month quality warranty. In this period we would
exchange for any defective parts. Buyer and seller bear their shipping fee separately.
Tady není nic k diskuzi - 3 měsíce záruka, výměna pro jakýkoliv vadný dílReturn for Exchange - As one of warranty terms we would offer exchangment for defective product which caused by product itself not by abuse in the first 3 month after you received the item.But please be sure
not to dismantle the item unauthorized.
Nó tady už jsi propadající, šťoural jsi se v tom. Že to je neautorizované je víc než jasné i kdybys byl laserový bůh. Takže ev. můžeš, neber to jako návod k nepravosti, jen jako vyrianty co lze ev. udělat - rozhodnutí je na tobě. Po poradě se svým svědomím, pokud jsi opravdu vyndal jen tu difrakční čočku a nic jiného neprovedl. Ocheckovat jak moc je to poznat, že jsi se v tom šťoural, uvést to do původního stavu a poslat jako reklamaci. Klidně mu pohroz stížností u eBAY, to většinou zabere. Nicméně zjistíš, že poštovné nazpět by tě stálo takovej ranec, že se ti to nevyplatí. Zkus spíš prodejce ukecat ať ti prodá jinej kus se slevou, že mu za to dáš super hodnocení na eBAY - to taky funguje
. Klidně mu řekni, napiš, že podle jeho propozic ti to musí vyměnit, ale doprava je drahá a tak, že chceš jinej, další levněji.
Jo a to propálení černé lepící pásky -
, s tou demontáží té difrakční čočky jsi demontoval i IR filtr (nejspíš byl napařenej na té čočce), proto to propaluje ( i oči
).
Bye A.