Laserové komponenty > Diody a moduly

GREEN modul 7W

<< < (2/3) > >>

P@trick:
Neviete mi niekto poradiť zapojenie tohoto modulu? Alebo ako vyrobiť napájací zdroj ktorý by to rozsvietil? ÄŽakujem

Archie:

--- Citace: P@trick  29. Březen 2011 18:54:58 ---Neviete mi niekto poradiť zapojenie tohoto modulu? Alebo ako vyrobiť napájací zdroj ktorý by to rozsvietil? ÄŽakujem

--- Konce citace ---

Pořiď si brýle na 808 a 1064 nm. To myslím bude nejlepší začátek. Než ti dojdou, nakresli jak je modul zapojenej - (TEC, dioda, termistor nebo fotodioda) a podle toho pak hledej vhodné zapojení zdroje. Pro samotné rozsvícení ti stačí nakrmit budič, ale bez dostatečného chlazení tě brzy opustí.  ;)

P@trick:
Takže pofotil som to detailne ako je zapojený ten modul aby ste mi vedeli poradiť ten zdroj. Vedie z toho 11 vodičov. Z diody vedie modrý a červený, červený je kostra. Neviem ktoré presne mám opísať a nevidím tam ani presné zapojenie kedže je to zakryté tavným lepidlom. Ale ak bude treba zistím.Odpáliť by sa to nemalo ved to má veliký chladič. Diki za pomoc

TAC:
hezký fota ale fakt to moc nepomohlo,mrkni do bible od Sama,určitě tam podobný najdeš,nebo googli...

Archie:

--- Citace: TAC  04. Duben 2011 20:08:06 ---hezký fota ale fakt to moc nepomohlo,mrkni do bible od Sama,určitě tam podobný najdeš,nebo googli...

--- Konce citace ---

Dopo jsem přemýšlel jak kulantně napsal, že z těch fotek vím stejný kulový jako předtím.  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi