3) To jsou jen marketingové bláboly, protože toto žádný prodejce neovlivní, to je vždy bohužel na servisním středisku výrobce a zrovna u LW to je často velký oříšek.
No to je právě ten blábol.
Asi nelze srovnávat servis u výrobce (kam to posílají ti DJ prodejci - zde se čas nafukuje o přepravu sem / tam apod. ale měsíce to nebudou ani náhodou) a Laserworld CZ. Jeho majitel tvrdí, že má cokoliv (jakýkoliv díl) od výrobce max. do jednoho týdne, a 90% oprav laserů v CZ (záručních i pozáručních) se zvládají v průběhu týdne, když laser v Po pošleš a mají na něj náhradní díly tak ho máš v Pá nazpět.
Moje osobní zkušenost to potvrzuje - když jsem potřeboval nějaký díl, byl max. do týdne.
Máš nějakou jinou zkušenost, nebo je to "jedna paní povídala"?
Já třeba osobně vím o člověku který měl LW laser od jednoho nejmenovaného prodejce ze západních čech a čekal u nich na opravu 4,5 měsíce - navíc se prý vymlouvali na Laserword CZ (což je totál nesmysl, protože oni vozí lasery taky přímo od výrobce a tam taky řeší opravy). Nakonec to skončilo u mne v dílně - opravené v průběhu týdne právě se součástkou od LW CZ
Z mýho pohledu (celkem zasvěcenýho) je ten rozdíl právě v tom, že LASERWORLD CZ (
www.laserworld.cz) poskytuje kompletní servis včetně podpory, narozdíl od všech ostatních. Což jistě pro běžného usera není k zahození.