Laserové komponenty > Diody a moduly
Repas laserového modulu
Archie:
--- Citace: gyberjan 09. Říjen 2012 21:30:02 ---*** cut ***
Jinak Archie mimochodem neděláš náhodou pro ně? :-) Pravda pravdoucí LWčka mají úchylku na cenu a na toho kdo jim to nabídne za levnější peníz. Proto mají taky to TTLko u skoro každého stroje jinak řešený, a to ještě nemluvím o filtrech, kde je v jedné mašině Rko filtrem průchodné, a v druhé je to Gčko průchodné.O zdrojích už vůbec nemluvím.
Dokonce jsem měl v ruce i model BIG DIPPER F01 RGY RED GREEN LASER který je úplně shodnej i s flaschí (epromkou) jako model LW EL 200RGY takže si nevybereš.Made In China or P.R.C.
*** cut ***
--- Konce citace ---
No s majitelem se znám docela dobře, to jsem nikdy netajil - teď jsem pro ně zrovna opravoval 3 lasery. To, že minimálně řady EL, ES jsou OEM z P.R.C. není myslím tajemství a co do toho slutečný výrobce osadí, to je kapitola sama o sobě. ???
Osobně vidím přínos LW v posunu ceny laserů do rozumných mezí - mj. i proto také máme dnes laser v každé disco či klubu. Jinou ligou už jsou LW lasery řady Pure či RTI - tam není žlutej ani drát. Ale cena taky - ale tu mají ostatní výrobci obdobně, spíš výš.
gyberjan:
--- Citace: Archie 09. Říjen 2012 22:13:04 ---No s majitelem se znám docela dobře, to jsem nikdy netajil - teď jsem pro ně zrovna opravoval 3 lasery. To, že minimálně řady EL, ES jsou OEM z P.R.C. není myslím tajemství a co do toho slutečný výrobce osadí, to je kapitola sama o sobě. ???
Osobně vidím přínos LW v posunu ceny laserů do rozumných mezí - mj. i proto také máme dnes laser v každé disco či klubu. Jinou ligou už jsou LW lasery řady Pure či RTI - tam není žlutej ani drát. Ale cena taky - ale tu mají ostatní výrobci obdobně, spíš výš.
--- Konce citace ---
Chápu a jemi to jasný z důvodu ekonomického, tržního i vývojového. Na něčem se vydělávat musí, jen ty galva by nemuseli být tak drahý. Vím že vyrobit něco tak přesnýho dá makačku, ale sériovka pak stačí už jen dolaďovat a můžou toho nafrkat třebas miliony, vždť by jim to hodilo taky nějakou tu kačku na vrch. A když říkáš opravoval pro LWčka, nezbyl ti tam prosímtě někde nějakej jejich zdroj pro G-las s TTLkem možná i R-las? Doladil bych si už práh podle barvy, potřeboval bych totiž dát do kupy jednu mrtvolku která mi tady pořád ještě straší. Děkuji předem.
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi