Aha, já myslel komplet - kuchni diodu z DVD smažky - viz
tady, ale ta je červená. O Green 532nm v CZ nevím, krom laserových ukazovátek, ale tam jsi tak na 5mW max. Zkus eBay nebo google, určo najdeš, o ceně nemám představu, ale platba bude nejspíš PayPal ..... a doprava ani nemluvím.
záleží čemu říkáš profi. Je to spíš big hobby - jak lighting tak bastlení tak věci okolo laserů.
Lasery mne neživí, ale pár desítek jsem jich v ruce měl. Ať již na opravu nebo jen seřízení či instalaci někde v klubu, naprogramování ovládání nebo show, sice to nebylo vždy úplně gratis, ale myslím vždy k oboustrané spokojenosti.
V CZ se toho okolo laserů moc neděje, nebo lidi co do toho dělaj jsou buď těžcí profíci nebo maj bobky o svý kšefty (koupí si svůj green jednowatt a snažejí se na tom vyvařit - ale budiž jim to přáno).
I proto jsem dal dokupy tohle fórum - jednak aby byl nějakej CZ zdroj informací a taky aby se dali "dohromady" laseroví fandové. Co jednoho trápí může mít již někdo vyřešené a když se podělí o info či zkušenosti je to hned lepší ....atd. Taky mám v plánu buď celej koupit nebo částečně zbastlit měřák na laser power out a následně proměřit co v CZ prodává - jak moc tomu seděj údaje apod. Taková nezávislá recenze. Ale to jsou zatím jen plány a volnýho času nejni moc. Uvidíme.
Bye A.