Lasery > Laserová bezpečnost

Lasery na disco (v clubu)

<< < (2/5) > >>

TAC:

--- Citace: dzodzo  25. Říjen 2010 10:27:13 ---Je k tymto obrazkom niekde aj popis s vysvetlivkami? Zaujima ma to. Dakujem.

--- Konce citace ---
áno,je,někde mi běhá po kompu na zálohách,hned jak ho najdu,přidám ho ...

dzodzo:
chalani ako by ste merali bezpecnost lasershow v klube? ze pustit nejaky efekt staticky a kolko power meter namera na roznych miestach, kde hrozi zasah do oka? lebo urcite sa namera menej napr. ked necham vykreslovat tunel ako ked iba staticky luc

uvazujem nad vyrobou show, ktora bude nasmerovana do divakov a bude obsahovat urcitu "bezpecnu zonu" tj. stvorec v ktorom sedia divaci a teda bud sem ziadne luce nesmeruju alebo smeruju iba efekty, ktore maju stiahnutu intenzitu na bezpecnu hladinu - problem je ze bezpecnu hladinu viem zmerat iba odhadom z % intenzity, ktore do efektu hrniem, mozno je cas nasetrit si na powermeter... alebo pustat luce iba nad hlavy ludi do bezpecnej vysky co ale samozrejme nie je tak uchvatne =)

Archie:
Já bych to zase tak moc neprožíval. Pokud nenecháš svítit statický paprsek naplno do jednoho místa, tak nejspíš nehrozí abys někomu vysmažil oko. Pokud nějde potají nesestrojuješ 40W green :-).

beam:

--- Citace: dzodzo  08. Únor 2011 16:06:12 ---mozno je cas nasetrit si na powermeter... alebo pustat luce iba nad hlavy ludi do bezpecnej vysky co ale samozrejme nie je tak uchvatne =)

--- Konce citace ---

ten LPM musí mít rychlou odezvu (což mi implikuje vyšší cenu)
pro info se zkus mrknout na http://www.laserfx.com/BasicSafety/BBsafeScanning.html

beam:

--- Citace: Archie  08. Únor 2011 18:25:23 ---Já bych to zase tak moc neprožíval. Pokud nenecháš svítit statický paprsek naplno do jednoho místa, tak nejspíš nehrozí abys někomu vysmažil oko. Pokud nějde potají nesestrojuješ 40W green :-).

--- Konce citace ---
...nojo, tady to taky moc neřešili http://zpravy.idnes.cz/laserova-show-v-rusku-poskodila-zrak-triceti-mladym-lidem-pnj-/zahranicni.asp?c=A080714_132630_zahranicni_lpo   8)
Co nějaký "bezpečnostní" audit lasershow, neexistuje? Nabízet to jako službu...?  ;) 

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi