A měřili ti přímo moduly nebo to co svítilo ven? Výrobce uvádí součet výkonu modulů, bez ztrát na optice. Pokud venku, tak to sedí na TD uváděné výrobcem - to LW neobhajuji, pouze konstatuji fakta.
Osobně si také myslím, že by název měl sedět na výkon, ale to je marketing. Vtip je, že musíš číst tech. data od laseru a né uvažovat podle názvu. Majitel LW CZ mi povídal, že kvůli tomu označování měl několik nepříjemných rozhovorů se zakladatelem LW AG. Nicméně faktem je, alespoň podle toho co jsem kdy naměřil já, že výkony dle tech. popisu sedí. Věcí druhou je fakt, že název CS 2000RGB zavádí k dojmu, že to je dvouwatt a ne min. 1500mW jak je v TD - ale podobných marketingových a legálních údajů je na světě více. Zářným příkladem je popis kapacity HDD, kde se vesele uvádí kapacita v desítkové soustavě a na fakt, že kilobit je 1024 se nehledí - takže terabajt naformátuješ a jsi celkem dost pod tera. Nebo čtyřkolka Access 300 - obsah 280ccm ....... našlo by se toho spoustu. To u laserů se to alespoň dopředu dočteš v TD.